Met 15% korting scoren in Google for Jobs.

02 maart 2020

Nicol Tadema

Algemeen directeur

arbeidsmarktcommunicatie


Op 7 februari ging de vlag uit bij Voor Tekst: het was de onvergetelijke dag dat Google for Jobs werd gelanceerd in Nederland. Deze job search engine is de nieuwste widget van ‘s werelds grootste zoekmachine en wordt gezien als gamechanger binnen recruitment. Om te scoren in Google for Jobs telt -naast de techniek- de kwaliteit van de vacaturetekst mee.


“Met Google for Jobs word je eindelijk ook afgerekend op de kwaliteit van je vacaturetekst.’’

Nicol Tadema, directeur Voor Tekst en auteur Werven met Woorden.


Met Google for Jobs kom je echter niet meer weg met 13-in-1-dozijn teksten. Het is een bekend gegeven dat vacatureteksten over het algemeen een onvoldoende scoren. Scoren jouw teksten een onvoldoende? We stellen je graag voor aan onze copywriters die met plezier en kennis van zaken een kwalitatief goede vacaturetekst voor je schrijven. Een tekst die scoort bij de doelgroep, en dus scoort bij Google for Jobs. En een tekst waarop je in de hele maand maart maar liefst 15% korting ontvangt. Da’s pas een win-win-situatie nu Google for Jobs in Nederland is gelanceerd.

“De vacatureteksten die Voor Tekst schreef speelden een grote rol bij het invullen van onze vacatures.”

Jolanda Maes-Catto, ABU

Goed om te weten:

  • Deze actie is geldig tot 10 Beste vacatureteksten per organisatie.
  • Deze actie is geldig voor reguliere tariefstellingen.
  • Deze actie is geldig voor teksten die we schrijven in de maand maart 2020.
  • Geef bij je bestelling de kortingscode G4J door.
  • Voor Tekst boekt goede resultaten met het tekstueel optimaliseren van vacatureteksten. Echter, we kunnen geen garantie geven over de te behalen positie in de zoekresultaten omdat deze positie afhankelijk is van tal van andere factoren waaronder de invoer van structured data.