Vacaturetekst-scan.

Het kan altijd beter dan goed, zeker als het gaat om het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie: de vacaturetekst. Een vacaturetekst-scan is een laagdrempelige manier om snel inzicht te krijgen in de kwaliteit van vacatureteksten én om met gedeelde tips aansluitend zelf (nog) betere vacatureteksten te schrijven.

De scan bestaat uit 1-op-1 feedback die direct beeld geeft bij de sterke en zwakkere punten van jezelf of van de hr-/recruitmentmedewerkers in jouw team. Welke aspecten kunnen beter én hoe kan dit op eenvoudige wijze worden gerealiseerd? Wat gaat al goed, zodat je de bevestiging krijgt dat je al op de goede weg zit? Onze senior copywriter/adviseur arbeidsmarktcommunicatie deelt praktische tips, tricks en complimenten. 

Stap voor stap.

Upload jouw vacaturetekst

Deel de vacaturetekst die je wil laten scannen. Geef daarbij kort en krachtig aan wat jouw vacature beter, leuker, interessanter maakt dan een soortgelijke vacature bij een andere werkgever.

Vacaturetekst-scan (schriftelijk)

Binnen enkele dagen ontvang je schriftelijk tips, tricks, suggesties en misschien wel complimenten op jouw vacaturetekst. Er wordt tijdens de scan door onze adviseur gekeken naar uiteenlopende facetten van de vacaturetekst. Denk aan de opbouw, inhoud, doelgroepgerichtheid et cetera. Met de gedeelde tips en tricks kan je nu zelf jouw vacaturetekst nog beter maken. Succes!

Vacaturetekst-scan (video-call) 

Liever die tips, tricks, suggesties en misschien wel complimenten via een video-call aanhoren? Dat kan. In plaats van de bevindingen te delen in een document, plannen we een Zoom-sessie in. Tijdens de sessie van 30 minuten lopen we de tekst live door. Eventuele brandende vragen kun je direct stellen.

Goed om te weten

  • de vacaturetekst-scan wordt alleen verricht op Nederlandstalige vacatures.
  • wil je meerdere vacatureteksten laten scannen? Bel 0320 - 722 992 voor informatie over staffels.
  • de genoemde prijs is exclusief btw.