Vacaturetekst-scan.

Het kan altijd beter dan goed, zeker als het gaat om het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie: de vacaturetekst. Een vacaturetekst-scan is een laagdrempelige manier om snel inzicht te krijgen in de kwaliteit van vacatureteksten én om met gedeelde tips aansluitend zelf (nog) betere vacatureteksten te schrijven.

De scan bestaat uit een-op-een feedback die direct beeld geeft bij de sterke en zwakkere punten van jezelf of van de hr-/recruitmentmedewerkers in jouw team. Welke aspecten kunnen beter én hoe kan dit op eenvoudige wijze worden gerealiseerd? Wat gaat al goed, zodat je de bevestiging krijgt dat je al op de goede weg zit? Onze senior copywriter/adviseur arbeidsmarktcommunicatie deelt praktische tips, tricks en complimenten. 

Stap voor stap.

Upload jouw vacaturetekst

Deel de vacaturetekst die je wil laten checken en geef kort en krachtig aan waarom iemand zou moeten kiezen voor deze vacature en niet voor een soortgelijke functie bij een andere werkgever?

Bevestiging

Onze trafficmanagement-collega’s kijken welke ervaren copywriter qua kennis en planning het best naar jouw vacaturetekst kan kijken. Binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging dat de vacaturetekstcheck in gang is gezet. 

Vacaturetekstcheck

Klopt de opbouw van je vacaturetekst? Heb je alle items benoemd? Heb je eraan gedacht het salaris te benoemen? Is er aandacht voor ‘what’s in it for the candidate’? De copywriter loopt jouw vacaturetekst na en deelt tips, tricks en wie weet wel complimenten.

Aanlevering vacaturetekst

Binnen een paar werkdagen ploft de feedback op jouw vacaturetekst in jouw mailbox. Met de gedeelde tips en tricks kan je nu zelf jouw vacaturetekst nog beter maken. Succes!

Goed om te weten

  • een vacaturetekst-scan kost € 75 per vacaturetekst.