Job Value Proposition.

Waarom kiest de ideale kandidaat voor deze vacature bij jou als werkgever en niet voor dezelfde vacature bij de concurrent? Het antwoord op die vraag is jouw JVP, oftewel de Job Value Proposition.

We starten met een interactieve sessie waarbij, naast onze adviseur arbeidsmarkcommunicatie en de online specialist van Getnoticed, de juiste mensen vanuit je organisatie aanschuiven. Binnen 1 week na de sessie beschik jij over een Job Value Proposition en persona. Aansluitend schrijft onze copywriter 1 Beste vacaturetekst. Met die 3 elementen heb je de kapstok om jouw werving voor bijvoorbeeld complex(ere) vacatures, strategische doelgroepen en/of volumerecruitment aan op te hangen. Snel, doel(groep)gericht en met resultaat.

Stap voor stap.

Intake

Tijdens een telefonisch contactmoment bespreken we waarom en voor welke doelgroep(en) jullie een JVP willen laten ontwikkelen. Ook zoomen we in wie van jouw collega’s aansluit bij de sessie om het beste resultaat te behalen. 

JVP-sessie

Tijdens een 2 uur durende, interactieve sessie bij jullie op locatie zoomt onze adviseur arbeidsmarkcommunicatie en een online specialist van Getnoticed in op de beoogde doelgroep. Vanuit die doelgroep beredeneerd, achterhalen we wat deze vacature voor hem/haar anders maakt dan dezelfde openstaande functie elders. Met elkaar bepalen we een onderscheidende, doelgroepgerichte en authentieke Job Value Proposition.

Uitwerking

Na de JVP-sessie trekken onze specialisten zich terug achter hun toetsenbord. De persona en de JVP worden verder uitgewerkt en al binnen 1 werkweek delen we de JVP met jou en de andere aanwezigen van de sessie. 

Aanscherping

Tijdens een telefonisch contactmoment bespreken we de eerder aangeleverde JVP- en persona-documenten. Is er aanscherping nodig, dan regelen we dit direct. Er zijn 2 feedbackronden inbegrepen.

Beste vacaturetekst

Op basis van de persona en JVP schrijft een copywriter van Voor Tekst een Beste vacaturetekst. Dit is het slotstuk van het Job Value Proposition-pakket en het startpunt voor de werving van jouw doelgroep.