flexcenter-lelystad-logoOpen Coffee Lelystad – de maandelijkse netwerkbijeenkomsten voor alle ondernemers uit Lelystad en omgeving – wordt vanaf nu door én bij Flexcenter Lelystad georganiseerd. Interactie, expertise, delen én doen staan centraal waarmee ingespeeld wordt op ondernemen anno 2015.

Ongedwongen netwerken met andere ondernemers uit de regio
Flexcenter Lelystad neemt het stokje rondom Open Coffee Lelystad (OCL) over van eerdere organisatoren als MultiCopy en de Duurzaamheidswinkel. De locatie van Open Coffee Lelystad wijzigt, echter de laagdrempeligheid en informele manier van netwerken blijven centraal staan tijdens de OCL-bijeenkomsten. Anja Kramer, directeur Flexcenter Lelystad vertelt: “Ik ben er ontzettend trots op om samen met Tiny de Bruin en Sally Evertse de bijeenkomsten van Open Coffee Lelystad (OCL) te organiseren en ondernemers uit de regio te ontvangen. Het netwerken waar Open Coffee Lelystad om draait, past perfect bij onze missie. We brengen ondernemers graag samen om kennis en kunde te delen en elkaar te versterken. Bij het Flexcenter Lelystad is Open Coffee Lelystad (OCL) op z’n plek, ook voor de lange termijn.”

Ondernemen anno 2015
Anja: “De doelstelling van Open Coffee Lelystad (OCL) is aangepast aan ondernemen anno 2015. Zo willen we ondernemers in en rond Lelystad de kans bieden om nieuwe mensen te ontmoeten, op een laagdrempelige wijze te netwerken én samen een klankbord te zijn.”

Elke derde donderdag van de maand
De eerste Open Coffee Lelystad (OCL) op de nieuwe locatie aan de Zaanstraat 6N te Lelystad is op donderdag 22 januari aanstaande. De volgende OCL-netwerkbijeenkomsten vinden elke derde donderdag van de maand plaats tussen 9 en 11 uur.

Speciale editie OCL op 19 februari 2015
Om de frisse en interactieve start van het Open Coffee Lelystad (OCL) extra kracht bij te zetten, staat er voor donderdagochtend 19 februari aanstaande een speciale editie op de agenda. Harry Bakker – bekend van de KvK en Rabobank – geeft ondernemers die ochtend de kans om zichzelf beter te profileren door middel van een elevator pitch. Deelnemers leren hier om in een onderscheidende boodschap kort en krachtig te vertellen wie ze zijn, waar ze voor staan en wat hun toegevoegde waarde is.

Uitnodiging
Ondernemers uit Lelystad en omgeving zijn van harte welkom op de eerste Open Coffee Lelystad (OCL) van dit nieuwe jaar op donderdag 22 januari tussen 9 en 11 uur. De entree is gratis. Het adres van de nieuwe locatie: Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N (nabij het BP-station), 8226 ND Lelystad. Voor meer informatie over OCL / Flexcenter Lelystad: 0320 257752

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *